Avocat Divort Dristor

Avocat Divort 1
Avocat divort Sector 3
10 ianuarie 2020
Avocat Divort 1
Asistenta juridica Divort Mihai Bravu
14 ianuarie 2020
Avocat Divort 1

Avocat Divort 1

Vetu Mama
Vetu Mama
13:43 05 Sep 20
Nu am vizitat locația.dar am vazut recenziile și pare Ok.
Sorin Munteanu
Sorin Munteanu
09:02 19 Aug 20
De revenit, o doamna avocat profesionista. Nu te jupoaie ca altii.
Avasiloaiei Marian
Avasiloaiei Marian
10:31 17 Apr 20
Inclinatie spre problema clientului mai putin cea materiala. Apreciez si multumesc pentru rezolvarea problemei.
Petra Tudosă
Petra Tudosă
14:02 28 Oct 19
Dna avocat a demonstrat o abilitate deosebita in a soluționa cazul meu, a avut răbdare cu mine, empatie si multa... perspicacitate. A facut ce mi-a promis, a rezolvat cazul meu. Va multumesc, dna avocat !read more
Sandu Tiberiu
Sandu Tiberiu
14:25 10 Feb 19
Am venit la recomandare si n-am gresit. Mi-a castigat cazul destul de dificil dealtfel. Multumesc dra.Crina.
Dobrescu Madalin Cristian
Dobrescu Madalin Cristian
16:01 09 Feb 19
Un avocat corect, inclinatie spre client. Nu simti ca vrea sa te jupoaie ci mai degraba ca vrea sa te ajute.... Profesionista. Recomandread more
Geana Laurentiu
Geana Laurentiu
16:42 09 Nov 18
O doamna foarte draguta si amabila, a stat cu mine pana m-am lamurit si merg pe mana ei. Multumesc.
Next Reviews

Asistenta juridica Divort Dristor – Cabinet Avocat Ionescu Crina Diana

+40 724.260.692

Acordam asistenta juridica divort Dristor, atat pe cale amiabila – notarial cat si in cazul divortului pe cale judecatoreasca.

Daca ambii soti locuiesc in afara tarii si sunt de acord sa divorteze dar nu pot veni in tara, noi putem solutiona divortul

Atunci cand exista copiii minori rezultati din casatorie, chiar si in cazul unui divort amiabil este necesar un plan parental astfel incat ambii parinti sa isi cunoasca intinderea drepturilor si obligatiilor ce le revin atat in ce priveste timpul pe care il vor petrece cu copiii minori cat si in ceea ce priveste chestiunile materiale si educationale.

Cabinetul nostru de avocatura va poate consilia si asista atat in ceeea ce priveste introducerea cererii de divort cu sau fara copii minori, cat si in ceea ce priveste partajarea bunurilor obtinute in timpul casatoriei. 

 

Asistenta juridica Divort Dristor – Cabinet Avocat Ionescu Crina Diana

+40 724.260.692

Acte necesare divorţ cu copil minor

 actele de identitate ale celor doi soţi;
 certificatele de naştere;
 certificatul de căsătorie;
 certificatul de naştere al copilului minor rezultat din căsătorie.

Asistenta juridica Divort Dristor – Cabinet Avocat Ionescu Crina Diana

+40 724.260.692

In cazurile in care exista elemente de violenta in familie asiguram asitenta juridica in vederea obtinerii ordinului de protectie astfel incat pana la finalizarea divortului agresorul sa fie indepartat si tinut la distanta in temeiul legii.

Custodia copiilor minori se recomanda a fi comuna in caz de divort, se poate se obtine custodia exclusiva dar numai pentru motive temeinice. Desi custodia este comuna, domiciliul minorului se stabileste la unul din parinti. Celalat parinte are dreptul de a-l vizita conform programului de vizitare incuviintat de instanta.

Interesul minorilor este superior interesului parintilor, parintele care asigura ingrijirea minorilor si mai ales cel fata de care atasamentul acestora este mai mare, este parintele la care minorul sau minorii vor ramane sa locuiasca, celalat parinte avand obligatia de a platii pensie de intretinere minori si dreptul de a pastra relatiile de afectivitate cu acestia si de a-i vizita.

Pensia de intretinere este datorata in caz de divort de parintele care nu va avea domiciliul comun impreuna cu copii.

In ce priveste partajul in caz de divort impartirea se face atat in ceea ce priveste bunurile obtinute cat si in ceea ce priveste creditele sau datoriile accumulate.

Analizarea si particularizarea fiecarei situatii se face in cadrul consultant in cabinetul de avocat, consultant fiind gratuita pentru cei vor beneficia de asistenta noastra juridica in desfasurarea actiunilor viitoare. Cu un avocat bun, un divort nu reprezinta o problema insurmontabila. Apelați cu încredere la Asistenta juridica Divort Dristor – Cabinet Avocat Ionescu Crina Diana!

Call Now Button //]]>