Programare consultatie zilnic intre orele 08:00 - 18:00 inclusiv Sambata si Duminica Cost 150 lei

Asigurăm asistență juridică plângeri CEDO Vitan

Avocat Divort 1
Avocat custodie minori Sector 3
16 ianuarie 2020
Asigurăm asistență juridică plângeri CEDO Sector 3
11 august 2020

Asigurăm asistență juridică plângeri CEDO Vitan

Oferim cu profesionalism asistență juridică plângeri CEDO Vitan.

La fel ca în cazul judecării unei cauze de către tribunalele din România, este necesar ajutor de specialitate și pentru asistență juridică plângeri CEDO Vitan.

asigurăm asistență juridică plângeri CEDO Vitan

De ce este necesar un avocat bun pentru asistență juridică plângeri CEDO Vitan?

Din numărul de plangeri CEDO depuse, 90% sunt considerate neadmisibile și nu produc nici un fel de efect. Plângerile CEDO formulate fără ajutor specializat au cel mai mare grad de respingere. Motivul stă în necunoașterea unor reglementări fundamentale, începând de la cele mai simple (cum ar fi termenul de depunere a plângerii) și terminând cu obiectul acestei plângeri. Modul de formulare are și el, fără îndoială, o importanță majoră.

În primul rând, o plângere CEDO trebuie formulată în maxim 6 luni de la pronunțarea hotărârii în țară. Aceste șase luni se calculează de la data la care s-a luat cunoștinta de hotărare. În al doilea rând, hotărârea luată în țară și înaintată CEDO trebuie să fie definitivă, fără a mai exista vreo cale de atac prin intermediul justiției din România.

Căile de atac – implicații pentru asistență juridică plângeri CEDO Vitan

Există două tipuri de căi de atac: ordinare și extraordinare. Deși vă putem oferi asistență juridică plângeri CEDO Vitan și în cazul în care s-a consumat o cale de atac extraordinară, nu este recomandabil să așteptați până atunci. Motivul este simplu: timpul scurs între primul tip de cale de atac și cea extraordinară (ne referim la pronunțare și înștințare) vă poate scoate din limita de timp de 6 luni, limită admisă pentru plângerile CEDO.

asistență juridică plângeri CEDO

Precizări privind asistența CEDO

Noi vă putem oferi asistență juridică plângeri CEDO Vitan cu respectarea anumitor reguli. Este foarte important ca dumneavoastră să ne consultați în prealabil, deci înainte de a proceda la o astfel de plângere. De ce?

CEDO este abrevierea de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Asta nu face din acest organism juridic un fel de supra-instanță care poate rejudeca și schimba o decizie dată în țară prin prisma cazului judecat. Cedo se poate doar pronunța doar dacă procesul din România s-a făcut cu încălcare a (sau fără a se ține cont de) drepturilor omului, drepturilor Dvs. ca persoană. O plângere făcută la CEDO nu trebuie să vizeze soluția dată în România, ci modul în care s-a ajuns la ea. Cedo se pronunță dacă instanțele din țară, din diferite motive, nu v-au dat dreptul la un proces echitabil sau au adus atingere unor drepturi fundamentale.

Aplicabilitate

CEDO poate însemna o soluție pentru repararea prejudicilor, CEDO poate însemna o reparație a unui drept încălcat și poate însemna o reparație a prejudiciului moral sau material.

asigurăm asistență juridică plângeri CEDO Vitan

O plângere CEDO înseamnă inevitabil costuri care nu întotdeauna se justifică și nu în toate situațiile este recomandată formularea unei plângeri CEDO. Vă recomandăm deci să începeți cu o programare la consultanță în chestiunea care vă interesează. În acest fel putem discuta detaliile cazului dumneavoastră și putem să ne pronunțăm asupra oportunității și șanselor de câștig în cazul unei astfel de plângeri.

Nu riscați dezamăgiri sau chiar sume importante de bani fără a cunoaște ce șanse are plângerea dumneavoastră. Aceste șanse pot fi evaluate doar de către un avocat cu experiență, care cunoaște foarte bine, pe lângă reglementările legale din România, legile după care funcționează și se pronunță CEDO. Aceste legi, deși sunt la îndemâna oricui, pot fi interpretate corect și consistent cu cazul dumneavoastră doar de către cineva cu pregătire juridică de specialitate. Simplul simț al nedreptății pe care probabil îl încercați nu vă mărește în nici un fel șansele de reușită.

Dacă detaliile cazului dvs. prezintă situații ce pot fi abordate în cazul unei plângeri CEDO, costul consultanței acordate se va scădea din onorariul pentru formularea plângerii CEDO.

Nu acționați fără sprijin de specialitate! Contactați-ne!

Call Now Button