Programare consultatie zilnic intre orele 08:00 - 18:00 inclusiv Sambata si Duminica Cost 150 lei

Avocat Consultanta Partaj Unirii

Avocat Divort 1
Avocat custodie minori Sector 3
16 ianuarie 2020
Asigurăm asistență juridică plângeri CEDO Sector 3
11 august 2020

Dacă aveți nevoie de un Avocat Consultanta Partaj Unirii, vă rog să mă contactați! Fiecare caz este important pentru noi, atentia acordata detaliilor...

Avocat Consultanta Partaj Unirii

Aveți nevoie de Avocat Consultanta Partaj Unirii? Vă rog să mă contactați!

Avocat Consultanta Partaj Unirii

Ca avocat cu experiență, vă pot oferi cele mai potrivite soluții și sprijin dedicat nevoilor pe care le aveți.
Am o experiență de muncă de peste 17 ani în domeniu juridic. Cabinetul nostru de avocatură este specializat în dreptul societar, dreptul comercial, drept fiscal si penal fiscal. De asemenea, asigurăm asistența juridică la constituire, găzduire sedii sociale temporare și consultanță juridica pe tot parcursul desfășurării activității Dumneavoastră. Asistența juridică este direcționată strict către nevoia clientului nostru.

Alegeți cu grijă un Avocat Consultanta Partaj Unirii!

Cel ce se va ocupa de interesele Dvs. trebuie, pe lângă experiență, să aibă și preocuparea de a fi mereu la curent cu ultimele reglementări juridice care vă privesc în mod direct.
Un bun Avocat Consultanta Partaj Unirii va căuta mereu să se folosească de toate cunoștințele și experiența sa pentru a vă minimiza pierderile și maximiza câștigurile în cazul unui litigiu, indiferent de natura lui.
Orientarea în primul rând spre rezultate crește atât experiența cât și prestigiul unui avocat bun.

Situații, cazuri

Conform Wikipedia, în prezent Codul Civil nu oferă o definiție pentru Drept Civil, însă precizează rolul acestuia. În dispozițiile art. 2 – Obiectul și conținutul Codului Civil se spune că: “Dispozițiile prezentului cod reglementează raporturile patrimoniale și nepatrimoniale dintre persoane, ca subiecte de drept civil. Prezentul cod este alcătuit dintr-un ansamblu de reguli care constituie dreptul comun pentru toate domeniile la care se referă litera sau spiritul dispozițiilor sale”.

De ce să apelați la Avocat Consultanta Partaj Unirii

Fiecare caz este important pentru noi, atentia acordata detaliilor, incadrarii juridicie si aspectelor particulare fac necesara programarea unei consultatii pentru a cunoaste modul ideal in care ne raportam la situatia de drept supusa atentiei noastre.

De asemenea, acordam asistenta juridica in timpul urmarii penale si in timpul judecatii in orice instanta. Fiecare caz este tratat cu maxima atentie si confidentialitate.

Glosar Wikipedia

În România, avocatul este persoana licențiată în știinte juridice care, ulterior, este admisă în profesie, în baza unui examen organizat de baroul în care intenționează să profeseze. După admiterea în profesie, avocatul poartă titlul profesional de avocat stagiar, urmând a fi înscris pe Tabloul avocaților stagiari. La înscrierea în barou, avocatul depune un jurământ într-un cadru solemn. După efectuarea stagiului obligatoriu de 2 ani, avocatul stagiar trebuie să susțină un examen de definitivat organizat de barou, în urma căruia avocatul este înscris pe Tabloul avocaților definitivi.

Dacă aveți nevoie de un Avocat Consultanta Partaj Unirii, vă rog să mă contactați!

Call Now Button