Programare consultatie zilnic intre orele 08:00 - 18:00 inclusiv Sambata si Duminica Cost 150 lei

Avocat custodie minori Vitan

Avocat Divort 1
Avocat custodie minori Theodor Pallady
16 ianuarie 2020
Avocat Divort 1
Avocat custodie minori Sector 3
16 ianuarie 2020
Avocat Divort 1

Avocat Divort 1

Avocat custodie minori Vitan – Cabinet Avocat Ionescu Crina Diana

Cabinet Avocat Ionescu Crina Diana va pune la dispozitie cel mai bun avocat custodie minori Vitan.

Atunci cand exista copiii minori rezultati din casatorie, chiar si in cazul unui divort amiabil este necesara stabilirea conditiilor astfel incat ambii parinti sa isi cunoasca intinderea drepturilor si obligatiilor ce le revin, atat in ce priveste timpul pe care il vor petrece cu copiii minori, cat si in ceea ce priveste chestiunile materiale si educationale.

Cabinetul nostru de avocatura va poate consilia si asista atat in ceeea ce priveste introducerea cererii de divort cu sau fara copii minori, cat si in ceea ce priveste partajarea bunurilor obtinute in timpul casatoriei. 

Acte necesare divorţ cu copil minor

 actele de identitate ale celor doi soţi;
 certificatele de naştere;
 certificatul de căsătorie;
 certificatul de naştere al copilului minor rezultat din căsătorie.

Avocat custodie minori Vitan – Cabinet Avocat Ionescu Crina Diana

+40 724.260.692

Custodia copiilor minori se recomanda a fi comuna in caz de divort, se poate se obtine custodia exclusiva dar numai pentru motive temeinice. Desi custodia este comuna, domiciliul minorului se stabileste la unul din parinti. Celalat parinte are dreptul de a-l vizita conform programului de vizitare incuviintat de instanta.

Interesul minorilor este superior interesului parintilor, parintele care asigura ingrijirea minorilor si mai ales cel fata de care atasamentul acestora este mai mare, este parintele la care minorul sau minorii vor ramane sa locuiasca, celalat parinte avand obligatia de a platii pensie de intretinere minori si dreptul de a pastra relatiile de afectivitate cu acestia si de a-i vizita.

Pensia de intretinere este datorata in caz de divort de parintele care nu va avea domiciliul comun impreuna cu copii.

In ce priveste partajul in caz de divort impartirea se face atat in ceea ce priveste bunurile obtinute cat si in ceea ce priveste creditele sau datoriile acumulate.

Analizarea si particularizarea fiecarei situatii se face in cadrul consultant in cabinetul de avocat, consultant fiind gratuita pentru cei vor beneficia de asistenta noastra juridica in desfasurarea actiunilor viitoare. Cu un avocat bun, stabilirea custodiei nu reprezinta o problema insurmontabila. Apelați cu încredere la Avocat custodie minori Vitan – Cabinet Avocat Ionescu Crina Diana!

Call Now Button