Programare consultatie zilnic intre orele 08:00 - 18:00 inclusiv Sambata si Duminica Cost 150 lei

Avocat Mihai Bravu

avocat 13 septembrie
Avocat Dristor
19 decembrie 2019
Avocat Vitan
9 ianuarie 2020
avocat 13 septembrie

avocat 13 septembrie

Avocat Mihai Bravu – Cabinet Avocat Ionescu Crina Diana

Pentru rezolvarea problemelor juridice, vă punem la dispoziție în zona Dumneavoastră serviciile unui cabinet avocat Mihai Bravu.

avocat mihai bravu

Avem o experiență de muncă de peste 17 ani în domeniu juridic. Cabinetul nostru de avocatură este specializat în dreptul societar, dreptul comercial, drept fiscal si penal fiscal. De asemenea, asigurăm asistența juridică la constituire, găzduire sedii sociale temporare și consutanță juridica pe tot parcursul desfășurării activității Dumneavoastră. Asistența juridică este direcționată strict către nevoia clientului nostru. Abordarea începe prin alegerea unui plan de constituire care să se potrivească perfect profilului afacerii ce urmează a se dezvolta.

Ce alte servicii mai oferim prin cabinet avocat Mihai Bravu

Cabinetul nostru vă oferă servicii de recuperare a debitelor, precum și asistență de specialitate și consilere pe timpul executării silite. Cu sprijinul nostru puteți obtine cel mai bun rezultat în cel mai scurt timp posibil.

Un alt serviciu prestat de avocații noștri este reprezentarea în cadrul litigiilor. Indiferent dacă este vorba despre

litigii de natură civilă, comercială sau de contencios administrativ, penal fiscal vă putem asista. Suntem aici să vă asiguram soluțiile optime în funcție de nevoile Dumneavoastră.

Asistența juridică în timpul urmăririi penale oferită de noi vă ajuta să înțelegeți și să acționați în modul corect. Cunoscându-vă drepturile dar și obligațiile, vă puteți demonstra punctul de vedere obținând minim de pagube și maxim de beneficii.

Servicii legate de afaceri

În funcție de necesități, asistența juridică poate fi ocazională. Ea este necesară în momentele cheie ale dezvoltării afacerii și în funcție de specific:

  • consultanță comercială
  • consultanță în chestiuni de drept internațional, chestiuni de drept comunitar european
  • consultanță juridică în chestiuni ce privesc importurile de mărfuri, impozitarea, autorizarea unor importuri speciale, TVA etc.

De asemenea, prin cabinet avocat Mihai Bravu acordăm asistență juridică în următoarele situații:

  • redactarea contractelor
  • consultanță in vederea încheierii de contracte care să fie ambivalent protective cu părțile contractante
  • suport și asistență pe tot parcursul desfășurării contractelor

Ne puteți contacta direct la numărul de telefon +40 724.260.692

Pentru orice fel de sprijin juridic sau reprezentare, vă invităm să ne căutați și să apelați la cabinet avocat Mihai Bravu.

Call Now Button