Programare consultatie zilnic intre orele 08:00 - 18:00 inclusiv Sambata si Duminica Cost 150 lei

Cabinet Avocat Ionescu Crina Diana

Din numarul de plangeri CEDO depuse 90% sunt considerate neadmisibile. Plangerile CEDO formulate fara ajutor specializat au cel mai mare grad de respingere. In primul rand o plangere CEDO trebuie formulata in maxim 6 luni de la pronuntarea hotararii in tara, sase luni se calculeaza de la data la care s-a luat cunostiinta de hotarare.
In al doilea rand, pentru a fi admisibila CEDO, trebuie sa existe hotarare definitiva in tara, privitoare la chestiunea pentru care se formuleaza plangere, astfel incat sa nu mai fie o posibila o cale de atac a hotararii neutilizata.
In situatia cailor de atac utilizabile trebuie sa fi fost folosite caile de atac ordinare, nu intra in calcul caile de atac extraordinare si trebuie sa aveti in vedere ca utilizarea unei cai de atac extraordinare nu va impiedica sa formulati plangere CEDO, iar formularea unei plangeri CEDO dupa finalizarea caii de atac extraordinare, poate sa va scoata din termenul de 6 luni de la ultima hotarare definiva intr-o cale de atac ordinara.
Atunci cand doriti formularea unei plangeri CEDO trebuie sa stiti ca ele nu sunt plangeri facute impotriva hotararii date in instantele din tara ci plangeri facute pentru incalcarea unor drepturi de catre instantele din tara, de catre autoritati iar instantele din tara din diferite motive nu v-au dat dreptul la un proces echitabil sau au ignorat anumite incalcari ale unor drepturi fundamentale.
CEDO poate insemna o solutie pentru repararea prejudicilor, CEDO poate insemna o reparatie a unui drept incalcat si poate insemna o reparatie a prejudiciului moral sau material.
Pentru ca o plangere CEDO ineamna costuri, care nu intotdeauna se justifica si nu in toate situatiile este recomandata formularea unei plangeri CEDO, va recomandam sa incepeti cu o programare la consultanta in chestiunea ce va intereseaza astfel incat sa putem discuta detaliile cazului dumneavoastra.
Daca detaliile cazului dvs prezinta situati ce pot fi abordate in cazul unei plangeri CEDO, costul consultantei acordate se va scadea din onorariul pentru formularea plangerii CEDO.

Ce spun clientii?

Call Now ButtonSuna acum