Programare consultatie zilnic intre orele 08:00 - 18:00 inclusiv Sambata si Duminica Cost 150 lei

Drept civil

Drept civil - avocat cu experiență


drept civil


Conform Wikipedia, în prezent Codul Civil nu oferă o definiție pentru Drept Civil, însă precizează rolul acestuia. În dispozițiile art. 2 – Obiectul și conținutul Codului Civil se spune că: “Dispozițiile prezentului cod reglementează raporturile patrimoniale și nepatrimoniale dintre persoane, ca subiecte de drept civil. Prezentul cod este alcătuit dintr-un ansamblu de reguli care constituie dreptul comun pentru toate domeniile la care se referă litera sau spiritul dispozițiilor sale”.

Fiecare caz este important pentru noi, atentia acordata detaliilor, incadrarii juridicie si aspectelor particulare fac necesara programarea unei consultatii pentru a cunoaste modul ideal in care ne raportam la situatia de drept supusa atentiei noastre.

Prima consultatie este gratuita, este necesara o programare si are ca scop posibilitatea de a ne cunoaste, a intelege cauza si implicarile acesteia si a decide impreuna daca si cum putem colabora pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil.

Ca și cabinet de avocatură, asigurăm că serviciile noastre țin cont de cele mai noi reglementări în materie, fiind adaptate în sensul obținerii celor mai favorabile rezultate pentru client

Sunați la telefon +40 724.260.692 sau căutați-ne pentru reprezentare în spețe care țin de drept civil!

Call Now Button