Despre noi

Despre noi

Cu o experienta de munca de peste 17 ani in domeniu juridic, suntem un cabinet de avocat, specializat in dreptul societar, dreptul comercial, drept fiscal si penal fiscal, asiguram asistenta juridica la constituire, gazduire sedii sociale temporare la cabinetul de avocat si consutanta juridica pe tot parcursul desfasurarii activitatii dumneavoastra. Obtinem autorizatii de munca pentru angajarea cetatenilor straini, permise de munca si de sedere pentru acestia.

Asistenta juridica este directionata strict catre nevoia clientului nostru incepe prin alegerea in functie de nevoile acestuia a unui plan de constituire care sa se potriveasca perfect profilului afacerii ce urmeaza a se dezvolta.
In functie de necesitatile clientilor nostri, asistenta juridica poate fi ocazionala in momentele cheie ale dezvoltarii afacerii si in functie de necesitatile acesteia, insemnand consultanta comerciala, consultanta in chestiuni de drept international, chestiuni de drept comunitar european, consultanta juridica in chestiuni ce privesc importurile de marfuri, impozitarea , autorizarea unor importuri speciale , TVA etc.

Deasemeni, acordam asistenta juridica in ceea ce priveste redactarea contractelor, consultanta in vederea incheierii de contracte care sa fie ambivalent protective cu partile contractante, suport si asistenta pe tot parcursul desfasurarii contractelor.
Cabinetul nostru va ofera servicii de recuperare a debitelor, asistenta de specialitate pe timpul executarii silite si consilere, astfel incat sa puteti obtine cel mai bun rezultat in cel mai scurt timp posibil.

Un alt serviciu prestart de avocatii nostrii este reprezentarea in cadrul litigiilor, fie ca sunt litigii de natura civila, comerciala sau de contencios administrativ, penal fiscal suntem aici asigurandu-va solutiile optime in functie de nevoile dumneavoastra.

Asistenta juridica in timpul urmaririi penale asigurata prin cabinetul nostru va ajuta sa intelegeti si sa actionati in modul cel mai potrivit astfel incat cunoscandu-va drepturile dar si obligatiile, in functie de probatorii sa va puteti demonstra punctul de vedere obtinand un minim al pagubelor si un maxim al beneficiilor.
SUNA ACUM
Locatie