Programare consultatie zilnic intre orele 08:00 - 18:00 inclusiv Sambata si Duminica Cost 150 lei

Despre noi

Despre noi și ceea ce vă oferim

despre noi

Ce putem spune despre noi?

Avem o experienta de munca de peste 17 ani in domeniu juridic, suntem un cabinet de avocat, specializat in dreptul societar, dreptul comercial, drept fiscal si penal fiscal. Asiguram asistenta juridica la constituire, gazduire sedii sociale temporare la cabinetul de avocat si consutanta juridica pe tot parcursul desfasurarii activitatii dumneavoastra. Obtinem autorizatii de munca pentru angajarea cetatenilor straini, permise de munca si de sedere pentru acestia.

Asistenta juridica este directionata strict catre nevoia clientului nostru incepe prin alegerea in functie de nevoile acestuia a unui plan de constituire care sa se potriveasca perfect profilului afacerii ce urmeaza a se dezvolta.

Despre noi – alte servicii de avocatură

Cabinetul nostru va ofera servicii de recuperare a debitelor, asistenta de specialitate pe timpul executarii silite si consilere. Puteti obtine astfel cel mai bun rezultat in cel mai scurt timp posibil.

Un alt serviciu prestart de avocatii nostrii este reprezentarea in cadrul litigiilor, fie ca sunt litigii de natura civila, comerciala sau de contencios administrativ, penal fiscal. Noi suntem aici pentru a va oferi solutiile optime in functie de nevoile dumneavoastra.

Asistenta juridica in timpul urmaririi penale asigurata prin cabinetul nostru va ajuta sa intelegeti si sa actionati in modul cel mai potrivit. Cunoscandu-va drepturile dar si obligatiile, puteti, in functie de probatorii, sa obtineti un minim al pagubelor si un maxim al beneficiilor.

Ce moduri de lucru cu clienții oferim?

In functie de necesitatile clientilor nostri, asistenta juridica poate fi ocazionala in momentele cheie ale dezvoltarii afacerii. Tinem cont si de necesitatile afacerii, pentru a maximiza sansele de reusita. Asta inseamna consultanta comerciala, consultanta in chestiuni de drept international, chestiuni de drept comunitar european. În plus, oferim consultanta juridica in chestiuni ce privesc importurile de marfuri, impozitarea , autorizarea unor importuri speciale , TVA etc.

Deasemeni, acordam asistenta juridica in ceea ce priveste redactarea contractelor. Aceasta consultanta asigura incheierea de contracte care sa fie ambivalent protective cu partile contractante. Ca avocati, va punem la dispozitie suport si asistenta pe tot parcursul desfasurarii contractelor.

Vă așteptăm să discutăm despre dumneavoastră și despre problemele pe care le aveți. Despre noi, cam atât.

Call Now Button